Jornades “Repensant/Sentint la nostra pràctica: com avaluar projectes de participació ciutadana”

Aquestes jornades d’anàlisi, organitzades conjuntament entre la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana, la Càtedra PAGODA i l’Ajuntament de Xàtiva estan adreçades a personal tècnic, responsables polítics i membres actius d’entitats ciutadanes de la Comunitat Valenciana, i ens serviran per a conèixer experiències, posar-les en comú i identificar els elements necessaris que garantisquen avaluacions de procesos participatius de qualitat.

Díes: 27 d’Octubre
Horari: de 9.30h a 13.30h i de 15.30h a 17.30h
Lloc: Casa de Cultura de Xàtiva (C/ Montcada, 9 ) Inscripció gratuïta (places limitades)
Més informació i inscripcions: participa.xativa.es – 96 228 98 47 – participacio@ayto-xativa.es
Organitza: Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Càtedra PAGODA i Escola de Ciutadanía Toni Cabezón (Ajuntament de Xàtiva)

PROGRAMA
9,30h. Benvinguda i recepció d’assistents.

10,00h a 10.30h. Presentació de les Jornades i Mesa Inaugural (A càrrec de representants de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, de l’Ajuntament de Xàtiva i de la Universitat de València)

10,30h a 11.15h. VISTA «Una mirada conscient» A càrrec de CECILIA DE ARRIBA RIVAS. Colectivo de Educación Para la Participación, CRAC. Dinamitza: Carmen Montalbá Ocaña. Codirectora de la Cátedra de Participación, Gobierno Abierto y Open Data. U.V11,15h a 11,45h. Pausa-Café.

11,45h a 13,30h EL TACTE «Taula d’Experiències»

  • “Evaluando experiencias de participación socio-política”. FERNANDO DE LA RIVA Colectivo de Educación Para la Participación, CRAC.
  • “Algunas pistas y algunas herramientas para evaluar poniendo la Vida en el Centro” ANA JIMÉNEZ TALAVERA de Ecotono S. Coop. And. de Interés Social.
  • “Avaluació dels procesos de pressupostos participatius” JAVIER DESCALZO HERAS Regidor de Participació Ciutadana i Transparència de l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona (València). Modera: Raül Camacho Segarra, Tècnic de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Xàtiva.

15,30h a 17,15h. L’OLFACTE I EL GUST «Taller sobre com pensar la nostra pràctica» A càrrec d’ANTONIO MORENO del Colectivo de Educación Para la Participación, CRAC. i HILARIO SÁEZ MÉNDEZ de la Fundació Iniciativa Social.

17,15h a 17,30h. L’OÏDA «Sinconclusiones» A càrrec d’ ÓSCAR ACEDO NÚÑEZ de Ecotono S. Coop. And. de Interés Social.

 

ACCESO INSCRIPCIÓN WEB